Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στα ασύστολα ψεύδη καναλιών και εφημερίδων

 

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 14:26 


Τα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής που εδώ και μέρες ψευδολογούν ασύστολα, σήμερα ανακάλυψαν επιτέλους τις στρατιές της Χρυσής Αυγής που είναι πάνοπλες και έτοιμες για εμφύλιο πόλεμο. Τους διέφυγε όμως η επικείμενη εισβολή εξωγήινων στον πλανήτη υπό την καθοδήγηση του Λαϊκού Συνδέσμου.
Τα ψέματά τους είναι τόσο άθλια που κάνουν τον ελληνικό λαό να γελάει και να κατανοεί την αιτία αυτής της κακοστημένης προπαγάνδας. Θέλουν με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να πέσουν τα ποσοστά μας. Μας φοβούνται γιατί είμαστε η μόνη δύναμη ανατροπής του συστήματος της προδοσίας και της κλεπτοκρατίας.
Ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις κατά των συκοφαντών εργολάβων και μεγαλοδημοσιογράφων (Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Καψή, Βερύκιου, Τρέμη κ.ο.κ.). Η αστυνομία του Σαμαρά όμως είναι κομματικός στρατός του μνημονίου και κανένας από όσους μηνύθηκαν δε συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως η άθλια και παράνομη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής πηγάζει και πριμοδοτείται από την κυβέρνηση του μνημονίου και της προδοσίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου