Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σκόνη και θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος - Ούτε ψήφο δεν χάνει η Χρυσή Αυγή!


Σκόνη και θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος - Ούτε ψήφο δεν χάνει η Χρυσή Αυγή!Σκόνη και θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος - Ούτε ψήφο δεν χάνει η Χρυσή Αυγή!
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 - 14:34

Σκόνη και θρύψαλα η προπαγάνδα του καθεστώτος - Ούτε ψήφο δεν χάνει η Χρυσή Αυγή!
Σε πλήρη αδιέξοδο βρίσκονται οι μηχανορράφοι του συστήματος και τα φερέφωνα τους, καθώς συνειδητοποιούν πως η μαύρη προπαγάνδα τους πέφτει στο κενό. Ακόμα και στις στημένες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που γίνονται υπό το καθεστώς του τρόμου και των παράνομων πολιτικών διώξεων οι Έλληνες στέλνουν το μήνυμα πως βρίσκονται στο πλευρό των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, το κοινό έχει αρχίσει να εκνευρίζεται από τον ορυμαγδό ψεύδους, συκοφάντησης και γελοιότητας των αργυρώνητων ΜΜΕ και έχει ξεκινήσει έτσι η αντίστροφη μέτρηση με την συσπείρωση και την εκ νέου άνοδο της Χρυσής Αυγής. Οι δημοσιογράφοι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η λάσπη γυρνά μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της σκευωρίας. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν τελειώνει, αλλά αντιθέτως συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Οι δημοσκοπήσεις, οι δικές τους δημοσκοπήσεις γιατί ελέγχονται πλήρως από αυτούς που τις παραγγέλνουν και τις διεξάγουν είναι ένα ηχηρό ράπισμα στα παπαγαλάκια του συστήματος. Οι σφυγμομετρήσεις του tromaktiko, του zougla.gr, του καθηγητή Πανά και της Gpo συνηγορούν στο ίδιο συμπέρασμα: Η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει!

H δημοσκόπηση της Mrb για το enikos κινείται και αυτή στο ίδιο μοτίβο. Στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:
Νέα Δημοκρατία 28,5%
Σύριζα 27,7%
Χρυσή Αυγή 9%
Πασόκ 6,8%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΝΕΛ 6,3%
Δημάρ 4,3%
Ακόμη πιο σημαντική όμως είναι η κάρτα με τις διακυμάνσεις των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με την Mrb. Εκεί φαίνεται πως μετά το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι ο κόσμος τρομοκρατήθηκε και δεν έλεγε τι ψηφίζει. Όταν όμως εξαπολύθηκε ο βρώμικος πόλεμος ψεύδους και συκοφαντίας, οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από το σόου Δένδια και άρχισαν και πάλι να δηλώνουν την προτίμησή τους προς την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή πέρα από ένα μετα - πολιτικό Κίνημα εξελίσσεται και σε ένα μετα - μιντιακό Κίνημα, καθώς οι φίλοι και υποστηρικτές έχουν την αντίληψη να αναγνωρίζουν τα ψεύδη και τις σκευωρίες των ΜΜΕ και να μην πείθονται από τις γελοιότητές τους. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα να λοιδωρείται καθημερινά από το σύνολο του Τύπου, να μην μας δίνεται η δυνατότητα απάντησης, αλλά παρόλα αυτά να παραμένουμε στα ίδια επίπεδα και ακόμα δυνατοτέροι. Ό,τι και να κάνουν παραμένουμε εδώ και θα συνεχίσουμε μέχρι την Νίκη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου