Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στις φαντασιώσεις νεοδημοκρατών


Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013 - 19:22
Σε συνέχεια των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν σήμερα με τις δηλώσεις Πολύδωρα, για δήθεν ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ με την Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνουμε την ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη θέση μας:
1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Από το "η Κύπρος κείται μακράν" του γέρου Καραμανλή μέχρι το μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που όλους τους τελευταίους μήνες ο ίδιος ο Σαμαράς έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στην Χρυσή Αυγή, υποστηριζόμενος από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.
2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...
3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου