Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην προανακριτική


Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013 - 18:28 

Διάτρητο το όποιο πόρισμα της πλειοψηφίας - ΝΔ και Σύριζα ευθύνονται από κοινού για την συγκάλυψη
Τελικός σκοπός της προανακριτικής επιτροπής απεδείχθη πως ήταν η συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού. Αναφέρομαι στους Γεώργιο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου σε εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Οι μαρτυρικές καταθέσεις και τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατετέθησαν στην επιτροπή αποδεικνύουν περίτρανα τον ισχυρισμό μας αυτό. Πρόκειται για την ίδια εγκληματική οργάνωση που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του εθνοκτόνου Μνημονίου, εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό.
Το πολιτικό σύστημα είναι συνολικά υπεύθυνο για την συγκάλυψη και την ατιμωρησία των παραπάνω προσώπων. Η Νέα Δημοκρατία αγωνίστηκε με κάθε μέσο να προφυλάξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο και να τον απαλλάξει από τις ποινικές του ευθύνες. Ο Σύριζα έπαιξε ακριβώς τον ίδιο ρόλο υπέρ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ανθρώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που πέραν όλων των άλλων αρνήθηκε ακόμη και να εμφανιστεί ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής. Υπενθυμίζουμε ότι την πρόταση της Χρυσής Αυγής για τη βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου καταψήφισαν από κοινού ΝΔ και Σύριζα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, το πόρισμα που αναμένεται να εκδώσει η πλειοψηφία της Επιτροπής θα είναι διάτρητο. Όσον αφορά τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, τα εις βάρος του στοιχεία βοούν και θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Εδώ όμως παρεμβαίνει ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών και καθυστερεί με άθλιο τρόπο τη διαδικασία.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου