Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


Νέο παραλήρημα Αυστραλών για την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια
Σε παράκρουση βρίσκονται οι ανθελληνικοί κύκλοι παγκοσμίως από την ραγδαία άνοδο και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής σε Ελλάδα, αλλά και στην Ομογένεια. Σε συνέχεια των απαράδεκτων και "δημοκρατικών" δηλώσεων της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η οποία είχε τονίσει ότι δεν θα χορηγεί βίζα στους βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η ημερήσια εφημερίδα της Μελβούρνης "The Age" αναφέρει ότι αναζητείται τρόπος αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής.
Η εφημερίδα μάλιστα επικαλείται στοιχεία σχετικού ρεπορτάζ της "έγκυρης" βρετανικής εφημερίδας Guardian και αναφέρει ότι στην Αυστραλία συγκεντρώνονται υπογραφές με τις οποίες ζητείται από τον υπουργό Μετανάστευσης να μην επιτρέψει σε βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» να επισκεφθούν την χώρα. Εμπεριέχονται μάλιστα δηλώσεις από εκπροσώπους της Ομογένειας που επισημαίνουν ότι η Αυστραλιανή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εμποδίσει την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής, καθώς τρέμουν στην ιδέα οργανωμένης παρουσίας των Ελλήνων Εθνικιστών.
Βέβαια, οι δράσεις και η εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια της Αυστραλίας είναι κάτι που δεν μπορεί να εμποδιστεί ούτε από την πρωθυπουργό της Αυστραλίας ούτε από κανένα, καθώς ο πυρήνας των Ελλήνων Εθνικιστών έχει έντονη παρουσία εδώ και χρόνια στην Αυστραλία και όπως όλοι παραδέχονται, ακόμα και οι πολέμιοί μας, η ανταπόκριση των ομογενών είναι μαζική!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-paralhrhma-australwn-gia-thn-ejaplwsh-ths-chrushs-aughs-sthn-omogeneia#.UVyKipPBrg8#ixzz2PQsotbCx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου