Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών στο νέο παραλήρημα του Μούιζνιεκς – ΒΙΝΤΕΟ


Αποκλειστικό άρθρο του Νιλς Μούιζνιεκς, επιτρόπου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, φιλοξένησε «Το Βήμα» της Κυριακής. Παραφράζοντας το «απόψε ήρθε ένας φίλος από τα παλιά», αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήρθε ένας εχθρός από το πουθενά. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Εγκλήματα μίσους», ο Μούιζνιεκς αναλαμβάνει -για μια ακόμη φορά- να κατακρεουργήσει κάθε έννοια αλήθειας, εντιμότητας και αντικειμενικής ενημέρωσης. Ο θρασύτατος αυτός ψεύτης γράφει ότι «το ρατσιστικό μίσος εξαπλώνεται στην κρατική σφαίρα, τροφοδοτούμενο από ένα νεοναζιστικό κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, που κατέχει 18 από τις 300 έδρες στη Βουλή. Μέλη του κόμματος αυτού, μεταξύ των οποίων και Βουλευτές, έχουν αναμειχθεί σε μερικές από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ρατσιστικού λόγου και ωμής βίας».

http://www.youtube.com/watch?v=A11szVx5NQo&feature=player_embedded


Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί την επιτομή της αναίδειας και της παραπληροφόρησης. Ο τόπος υποφέρει από τις ορδές των λαθρομεταναστών, οι οποίες τον έχουν κατακλύσει, η εγκληματικότητα, η ανεργία και η υποβάθμιση πολλών περιοχών έχουν άμεση σχέση με την εδώ παράνομη παρουσία τους και ο Μούιζνιεκς τον… χαβά του. Στρέφοντας τον «ξύλινο» λόγο του γύρω από την αόριστη έννοια των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ο Μούιζνιεκς βρίσκει πρόφαση να ανακατευτεί στα εσωτερικά ενός ανεξάρτητου, υποτίθεται, κράτους και να συμβουλεύσει, να νουθετήσει, πολύ περισσότερο, δε, να διατάξει, νομίζοντας ότι είναι ο… δερβέναγας, ο οποίος ήρθε να ελέγξει το τσιφλίκι του. Παραπονείται ότι «μια από τις εξηγήσεις για τη μέχρι στιγμής αναποτελεσματική απάντηση του κράτους εντοπίζεται στα σοβαρά κενά στην εκπαίδευση των αστυνομικών, των ανακριτών και των δικαστών». Με απλά λόγια, ο τύπος αυτός επιζητεί να γίνεται συστηματική αντιρατσιστική (ανθελληνική στην ουσία) προπαγάνδα παντού, προκειμένου να διαστρεβλωθεί πλήρως η πραγματικότητα, και η οποιαδήποτε απόπειρα αντίστασης απέναντι στην αποεθνικοποίηση του Τόπου να διωχθεί, να ποινικοποιηθεί, να τιμωρηθεί. Θεωρώντας ότι η Ελλάδα αποτελεί μια «δημοκρατία της μπανανίας» απαιτεί από τους «πολιτικούς θεσμούς» να χρησιμοποιήσουν κοινή στάση και τακτική, να αυστηροποιηθούν οι ποινές «για τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά εγκλήματα» (όπου, βεβαίως, η ερμηνεία τους θα γίνεται λάστιχο) και «τέλος, η ατιμωρησία που χαίρουν τα σώματα ασφαλείας πρέπει να εξαλειφθεί» (δηλαδή, να παύσει κάθε στοιχειώδης έλεγχος της αστυνομίας για τις παραβατικές συμπεριφορές των λαθρομεταναστών). Σαν «κερασάκι στην τούρτα», ο υποτιθέμενος δημοκράτης υποστηρίζει τα εξής: «Πρέπει επίσης να υιοθετηθούν αποτρεπτικά μέτρα, περιλαμβανομένης της απομάκρυνσης από τις κρατικές δομές και τις δημόσιες λειτουργίες όσων διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα ή υποστηρίζουν αντιδημοκρατικές πρακτικές. Η ρατσιστική βία έχει ευρείες κοινωνικές επιπτώσεις και διαβρώνει τις δημοκρατικές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα που βασίζονται στον σεβασμό και την ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους. Γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο σοβαρά από άλλες μορφές βίας και εξτρεμισμού. Το μέλλον της δημοκρατίας στην Ελλάδα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα του ελληνικού κράτους να απαλείψει σήμερα τις αδυναμίες στην αντιμετώπιση των εγκλημάτων μίσους».

Πολύ… πλουραλιστής, ανεκτικός στην διαφορετική άποψη και οπαδός του ελεύθερου διαλόγου αποδεικνύεται, για πολλοστή φορά, ο Μούιζνιεκς. Ό,τι δεν του αρέσει -και κυρίως στους πολιτικούς του προϊστάμενους- πρέπει να ισοπεδωθεί, να παύσει να έχει δικαίωμα άποψης, να κλειστεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το μέλλον της δημοκρατίας στην Ελλάδα, όπως το εννοεί ο αργυρώνητος αυτός υπάλληλος, είναι να αποεθνικοποιηθεί εντελώς ο τόπος. Όπως αναφέρει «Το Βήμα», στην έκθεση που συνέταξε ο Μούιζνιεκς «αναφέρεται επίσης στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, στον νόμο για την ιθαγένεια, στην κακομεταχείριση μεταναστών και ρομά από αστυνομικούς, στη διαδικασία χορήγησης ασύλου και σε όλα τα ζητήματα παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα». Ο άνθρωπος βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία και δεν το κρύβει. Ο «ιδανικός κόσμος» του Μούιζνιεκς αποτελεί ένα εφιάλτη για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Έναν εφιάλτη, τον οποίο ήδη ζει σε μικρογραφία, ενώ σκοπός του Μούιζνιεκς και των αφεντικών του είναι να τον μεγαλοποιήσουν. Σε αυτή την προοπτική αφανισμού της Ελλάδας, οι Έλληνες το Γένος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως πολιτική έκφραση των Συνειδητοποιημένων Πατριωτών, οφείλουν να αντισταθούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Την αρμόζουσα απάντηση στον κ. Μούιζνιεκς είχε δώσει πρόσφατα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από το βήμα της εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους τρεις Έλληνες πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου